Itāļu makaroni Fusilli (spirālveida) AMWAY™
Makaroni, kas pagatavoti no cietajiem kviešiem, izmantojot tehnoloģiju „trafilatura al bronzo”. Amway Itāļu makaroni tiek pagatavoti, izmantojot tādu pašu tehnoloģiju kā gastronomisko makaronu pagatavošanai. Saskaņā ar stingriem standartiem tiek izmantoti tikai visaugstākās kvalitātes kvieši, lai iegūtu izcilus ar lipekli bagātus kviešu miltus. Makaroni tiek lēnām kaltēti konstantā temperatūrā, lai saglabātu tipisko kvalitāti un garšu. „Trafilatura al bronzo” procesā mīkla tiek lēnām vilkta caur izlietām bronzas veidnēm, tā, ka makaroni iegūst raupjāku virsmu, kurai mērce pielīp vienmērīgi.
Mērvienība: 6 x 500 g
Raksturojums
Augstākā kvalitāte: makaroni no cietajiem kviešiem ar augstu lipekļa saturu (tiek izmantoti tikai graudu kodoli).
Pagatavota, izmantojot tehnoloģiju „trafilatura al bronzo”, lai saglabātu tipisko garšu un izcilu kvalitāti.
Pagatavota, izmantojot „ tehnoloģiju „trafilatura al bronzo” (mīkla tiek lēnām vilkta caur izlietām bronzas veidnēm).
Mērce lieliski pielīp makaroniem.
Nesatur olas.
Sastāvs
Uzturvērtība | 100g | 80g |
---|---|---|
Enerģētiskā vērtība | 1499 kJ(354 kcal) | 1199 kJ(283 kcal) |
Tauki | 1,5 g | 1,2 g |
tostarp | ||
Piesātinātās taukskābes | 0,3 g | 0,2 g |
Ogļhidrāti | 72 g | 58 g |
tostarp | ||
Cukuri | 2,5 g | 2,0 g |
Šķiedrvielas | 3,0 g | 2,4 g |
Olbaltumvielas | 12 g | 9,6 g |
Sāls | 0 g | 0 g |
Rekomendētā lietošana
Pagatavošanas laiks: deviņas minūtes. Lieciet makaronus vārošā sālītā ūdenī (viens litrs/100 g makaronu). Ik pa laikam samaisiet. Kad makaroni ir mīksti, noņemiet no uguns, labi nokāsiet un pasniedziet.