Olīveļļa Extra Virgin da Carapelli AMWAY™
Produktu ekskluzīvi Amway vajadzībām ražo „Carapelli Firenze” (Uzņēmums, kas sertificēts saskaņā ar EN ISO 9001:2000). Augstākās šķiras olīveļļa tiek iegūta tieši no olīvām un tikai ar mehānisku līdzekļu palīdzību. Eiropas Savienības izcelsmes olīveļļu maisījums.
Mērvienība: 2 x 750 ml
Raksturojums
Sadarbībā ar Itālijas vadošo augstas kvalitātes un ekskluzīvu produktu ražotāju „Carapelli Firenze” radīta ekskluzīvi Amway vajadzībām.
Augstākā kvalitāte pārsniedz noteiktās prasības.
Iegūta tikai no vislabākajām Vidusjūras reģionā augušajām olīvām, kas atlasītas un novāktas, izmantojot roku darbu.
Augļu vieglas apstrādes rezultātā tie tiek mazāk sadauzīti, tā nodrošinot to, ka tiek saglabāts ļoti zems skābuma līmenis (aptuveni 0,3%).
Satur oleīnskābi, polifenolus un E vitamīnu.
Sastāvs
Uzturvērtība | 100 ml | 10 ml |
---|---|---|
Enerģētiskā vērtība | 3378 kJ (822 kcal) | 338 kJ (82 kcal) |
Tauki | 91 g | 9 g |
tostarp | ||
Piesātinātās taukskābes | 14 g | 1,4 g |
Mononepiesātinātās taukskābes | 69 g | 6,9 g |
Polinepiesātinātās taukskābes | 8,0 g | 0,8 g |
Ogļhidrāti | 0 g | 0 g |
tostarp | ||
Cukuri | 0 g | 0 g |
Šķiedrvielas | 0 g | 0 g |
Olbaltumvielas | 0 g | 0 g |
Sāls | 0 g | 0 g |
Rekomendētā lietošana
Vidusjūras reģiona kulinārijā olīveļļa tradicionāli tiek lietota visa veida ēdienu pagatavošanai (cepešiem, sautējumiem, grilējumiem, mērcēm, marinādēm, ēdienu pagatavošanas sastāvdaļām u.c.). Taču tādēļ, ka olīveļļas sastāvā esošās nepiesātinātās taukskābes augstā temperatūrā var sabrukt, mēs neiesakām izmantot olīveļļu cepšanai un grilēšanai.
Ieteikumi
Glabāt istabas temperatūrā, ideāli 20°C. Glabājot temperatūrā, kas ir zemāka par 7°C, var veidoties nogulsnes (duļķaina eļļa). Tas ir normāls process, jo olīveļļai ir tieksme sabiezēt, un tas neietekmē produkta kvalitāti. Ja ir izveidojušās nogulsnes, turiet eļļu istabas temperatūrā līdz astoņām stundām, lai sabiezējumi atgriežas šķidrā stāvoklī.